om mig

knarkar inspiration

IMG_5277 copy

Hur fin är inte den här öppna spisen?

Japp, ni läste rätt i rubriken! Jag är fortfarande sängliggandes men min feber har sjunkit idag så jag har kunnat svara på lite mail och fixat lite jobb. Utöver det har jag knarkat inspiration. Jag har kollat genom ALLA mina favoritsidor på nätet med kläder, inredning, träning, recept osv. Under tiden kom jag på att jag borde ju tipsa er om lite favoriter i ett inlägg snart. Det är ju en djungel där ute och jag brukar alltid googla mig sönder och samman innan jag hittar något riktigt bra så varför inte, hade ni gillat det?

Den här öppna spisen hittade jag faktiskt bland mina egna bilder i datorn och den knäppte jag av hos Spalt PR nere på Drottninggatan när jag var där och fikade för ett tag sedan. Den är lite för gullig för vår lägenhet men vore ju en dröm på ett lantställe. Jag älskar att det är en spegel i den! Och jag har fått lite utlopp för min kreativa sida idag för vi håller på och väljer design till hemsidan nu. Det finns så mycket snyggt och jag längtar tills jag får berätta mer och visa er vårt nya företag.

Ja, som ni märker så kryper det i mina fingrar just nu! Jag vill fota, fixa här hemma, jobba, gå på yoga och träffa mina vänner så jag hoppas verkligen att jag är frisk i morgon. Det verkar som att det är på väg åt rätt håll i alla fall för min feber är mycket lägre och i kväll ska jag börja svara på era kommentarer. Jag tror det blir ett inlägg av det och hinner jag klart så kommer det upp senare i kväll! Puss så länge!

6 kommentarer
 • Hej Linn! Bemötte du någonsin kritiken angående inlägget om att du simmat med delfiner i Dubai? Såg inga svar bland kommentarerna iaf. Vore intressant att höra!

  nina 2016-01-19 23:03:04
  Svara
  • Nej jag har inte gjort det faktiskt, jag funderar på att skriva ett inlägg om det för det känns som ett för brett ämne att svara på i en kort kommentar. Och inte för att jag är för utnyttjandet av delfiner men då tänkte jag ta upp ämnet i allmänhet och så klart bemöta kritiken jag fick men jag får se hur jag gör. Jag brukar ha som regel att inte försvara mig själv här i bloggen men i undantagsfall gör jag det och detta kanske blir ett sådant, vi får se! Tack för din kommentar!

   Linn Herbertsson 2016-01-20 00:27:14
   Svara
 • Jaa vilken bra idé! Vi läser ju din blogg för att du inspirerar oss så det vore hur kul som helst om du la upp ytterligare inspo vad som inspirerar dig :) kram och tack för en bra blogg!

  Sara 2016-01-19 22:46:49
  Svara
  • Will do 😀 Vad glad jag blir att du gillar bloggen!

   Linn Herbertsson 2016-01-20 00:30:22
   Svara
 • Hej Linn! Först och främst, krya på dig! Sedan skulle det verkligen vara toppen om du hade tid och lust att lista upp dina bästa insposidor på framförallt inredning! Jag behöver all inspiration jag kan få, då jag står inför att inreda min och min killes nya enorma lägenhet. Den är på 300 kvm, vilket såklart är fantastiskt, men en jäkla utmaning inredningsmässigt! Om du har några personliga tips tas det gärna emot också, då jag tycker att du har så bra smak:)
  Tack på förhand!:) Kram Micaela

  Micaela 2016-01-19 19:01:33
  Svara
  • Oj, haha det förstår jag! Men vilken dröm med en så stor lägenhet 😀 Jag ska skriva ett inlägg om det! Kram så länge!

   Linn Herbertsson 2016-01-20 00:30:57
   Svara
Visa alla kommentarer
Skicka Kommentar

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.

NYHET
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
Man
nycstreetjournal
senaste
Hälsa
Anja Forsnor
8 tim
Man
Kevin Triguero
8 tim
Mode
Petra Tungården
8 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
9 tim
Creative
Flora Wiström
12 tim
Mode
Linn Eklund
12 tim
Hälsa
Josefines Yoga
13 tim
Man
Martin Hansson
13 tim
Man
Philip Conradsson
14 tim
Home
Andrea Brodin
14 tim
Man
Charlie Lindström
14 tim
Mode
Emelie Wikström
14 tim
Creative
Sandra Beijer
15 tim
Hälsa
PT-Fia
15 tim
Mode
Pamela Bellafesta
16 tim
Hälsa
Träningsglädje
16 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
17 tim
Mode
Fanny Ekstrand
17 tim
Home
Julia K
18 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
18 tim
Hälsa
Hanna Göransson
19 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
19 tim
Man
Niklas Berglind
19 tim
Home
Amelia Widell
20 tim
Home
Sanna Fischer
20 tim
Creative
Sara Edström
21 tim
Hälsa
Fannie Redman
21 tim
Creative
Sandra Hjort
22 tim
Lifestyle
Dasha Girine
1 dag
Creative
Linn Wiberg
1 dag
Man
Johan Hurtig
1 dag
Home
Daniella Dansson
1 dag
Hälsa
Foodjunkie
1 dag
Hälsa
Raw Clarity
4 dag