om mig

Mauritius snapshots part 1

IMG_0116 copyIMG_9842_2 copyIMG_9270 copyIMG_0007 copyIMG_9849 copyIMG_0068 copyIMG_0335 copyIMG_9562 copyIMG_0081 copyIMG_9565_2 copyIMG_9038 copyIMG_9581 copyIMG_9607 copyIMG_9066 copyIMG_9618 copyIMG_9819 copy

Lite blandade bilder från vår underbara resa till Mauritius!

Åh, ledsen om jag tjatar men det är så mysigt att vara hemma! Vi sa det på flyget igår, jag och Mattias, att det känns som att vi har varit borta i minst en månad. Vi har ju tagit det väldigt lugnt, bara druckit på Nyårsafton och när Mira och Kotten kom på middag och annars har vi solat, badat, snorklat, tränat varje dag och njutit av semestern. Så härligt och världens bästa start på det nya året!

Och eftersom resan kändes så lång är det extra mysigt att komma hem. Jag har ju längtat efter snön och så fort jag har varit ute idag så har jag njutit av kylan. Jag hoppas det kommer mycket mera snö! Pappa och Charlie kommer om några timmar men först ska jag iväg på ett möte så jag måste kila nu. Jag har fått en del frågor om Mauritius, bl.a. om det är så fin som man tror eftersom alla tycker så olika så jag tänkte skriva lite mer om det i nästa inlägg. Har ni fler frågor som rör ämnet får ni gärna lämna dem i en kommentar under det här inlägget. Vi hörs sen!

2 kommentarer
 • Vilken del av ön gillade ni bäst?

  Anna-Karin 2016-01-13 09:35:33
  Svara
 • Ser helt underbart ut!! Vi funderar på att resa dit nästa vinter men jag undrar lite över prisläget. Har förstått att mat och dryck är väldigt dyrt på hotellen. Hur är det på lokala restauranger och butiker? Vi gillar mer att äta på olika ställen och trivs inte med all inclusive t ex. Vore kul att höra lite kring vad saker kostar.

  Hur var klimatet? Fuktigt? Svalare på kvällen? Jag är så nyfiken på Mauritius!

  Sandra 2016-01-12 21:07:41
  Svara
Visa alla kommentarer
Skicka Kommentar

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.

NYHET
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
Home
Sanna Fischer
senaste
Mode
Fanny Ekstrand
44 min
Home
Julia K
49 min
Home
Amelia Widell
1 tim
Mode
Emelie Wikström
1 tim
Man
Martin Hansson
1 tim
Creative
Linn Wiberg
4 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
4 tim
Lifestyle
Dasha Girine
4 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
5 tim
Man
Niklas Berglind
5 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
6 tim
Hälsa
Träningsglädje
7 tim
Hälsa
Anja Forsnor
7 tim
Creative
Sandra Beijer
8 tim
Mode
Pamela Bellafesta
9 tim
Man
Kevin Triguero
10 tim
Creative
Sara Edström
10 tim
Creative
Flora Wiström
11 tim
Home
Andrea Brodin
11 tim
Hälsa
PT-Fia
11 tim
Creative
Sandra Hjort
11 tim
Man
nycstreetjournal
14 tim
Mode
Petra Tungården
20 tim
Mode
Linn Eklund
1 dag
Hälsa
Josefines Yoga
1 dag
Man
Philip Conradsson
1 dag
Man
Charlie Lindström
1 dag
Hälsa
Hanna Göransson
1 dag
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 dag
Hälsa
Fannie Redman
1 dag
Man
Johan Hurtig
2 dag
Home
Daniella Dansson
2 dag
Hälsa
Foodjunkie
2 dag
Hälsa
Raw Clarity
4 dag