om mig

Mauritius snapshots part 1

IMG_0116 copyIMG_9842_2 copyIMG_9270 copyIMG_0007 copyIMG_9849 copyIMG_0068 copyIMG_0335 copyIMG_9562 copyIMG_0081 copyIMG_9565_2 copyIMG_9038 copyIMG_9581 copyIMG_9607 copyIMG_9066 copyIMG_9618 copyIMG_9819 copy

Lite blandade bilder från vår underbara resa till Mauritius!

Åh, ledsen om jag tjatar men det är så mysigt att vara hemma! Vi sa det på flyget igår, jag och Mattias, att det känns som att vi har varit borta i minst en månad. Vi har ju tagit det väldigt lugnt, bara druckit på Nyårsafton och när Mira och Kotten kom på middag och annars har vi solat, badat, snorklat, tränat varje dag och njutit av semestern. Så härligt och världens bästa start på det nya året!

Och eftersom resan kändes så lång är det extra mysigt att komma hem. Jag har ju längtat efter snön och så fort jag har varit ute idag så har jag njutit av kylan. Jag hoppas det kommer mycket mera snö! Pappa och Charlie kommer om några timmar men först ska jag iväg på ett möte så jag måste kila nu. Jag har fått en del frågor om Mauritius, bl.a. om det är så fin som man tror eftersom alla tycker så olika så jag tänkte skriva lite mer om det i nästa inlägg. Har ni fler frågor som rör ämnet får ni gärna lämna dem i en kommentar under det här inlägget. Vi hörs sen!

Kommentera
Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...

Du glömde fylla i ditt namn!

2 kommentarer
 • Vilken del av ön gillade ni bäst?

  Anna-Karin 2016-01-13 09:35:33
  Svara
 • Ser helt underbart ut!! Vi funderar på att resa dit nästa vinter men jag undrar lite över prisläget. Har förstått att mat och dryck är väldigt dyrt på hotellen. Hur är det på lokala restauranger och butiker? Vi gillar mer att äta på olika ställen och trivs inte med all inclusive t ex. Vore kul att höra lite kring vad saker kostar.

  Hur var klimatet? Fuktigt? Svalare på kvällen? Jag är så nyfiken på Mauritius!

  Sandra 2016-01-12 21:07:41
  Svara
NYHET
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
Lifestyle
Linn Herbertsson
senaste
Creative
Sandra Hjort
1 tim
Hälsa
Anja Forsnor
2 tim
Creative
Flora Wiström
2 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
6 tim
Home
Andrea Brodin
6 tim
Creative
Sandra Beijer
6 tim
Hälsa
Träningsglädje
9 tim
Home
Julia K
18 tim
Lifestyle
Dasha Girine
20 tim
Creative
Linn Wiberg
22 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
22 tim
Hälsa
Fannie Redman
22 tim
Hälsa
PT-Fia
23 tim
Man
Kevin Triguero
1 dag
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 dag
Creative
Sara Edström
1 dag
Home
Sanna Fischer
1 dag
Mode
Chrystelle Eriksberger
1 dag
Man
Niklas Berglind
2 dag
Mode
Emelie Wikström
2 dag
Man
Martin Hansson
2 dag
Mode
Linn Eklund
2 dag
Mode
Petra Tungården
2 dag
Mode
Pamela Bellafesta
2 dag
Man
nycstreetjournal
2 dag
Hälsa
Josefines Yoga
2 dag
Man
Philip Conradsson
2 dag
Man
Johan Hurtig
2 dag
Mode
Fanny Ekstrand
4 dag
Hälsa
Foodjunkie
5 dag
Man
Charlie Lindström
30 dag