Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I want it all, autumn breeze

a9f265bc5131e414831254662f447bed06467646.jpgRibbstickad poloklänning här // utsvängda byxor här // tröja i spets här // stickad polotröja här // ribbstickad grå tröja här // fransstövlar här  -adlinks

Hej på er hjärtan! Jag fick hoppa yogan idag för jag känner mig inte helt hundra men jag är mest förkyld och känner inte att jag behöver stanna i sängen så det är skönt! September månad kom verkligen med besked och ösregnet fortsätter, lite tråkigt för min kusin och hennes tjejkompis som kommer idag men det ska bli uppehåll i morgon och på fredag som det ser ut nu. På tal om höst så låg jag i sängen igår och spanade in lite fina höstnyheter och klickade bl.a. hem fransstövlarna, hur fina? Jag är lite sugen på de utsvängda byxorna och den ribbstickade klänningen också!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind