Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

hej september

hot tea in bed

Hej på er! Jag har varit på möte hos Oriflame hela förmiddagen! Jag startade min morgon med ett yogapass men började nysa frenetiskt och nästan alla runtomkring mig har varit sjuka eller förkylda den senaste tiden så jag antar att det är min tur nu. Men för att förhoppningsvis lindra symptomen så har jag bäddat ner mig i sängen med en kopp citron- och ingefärste och tänkte jobba härifrån ett par timmar innan jag ska iväg igen. Det känns inte jättejobbigt eftersom det har regnat non stop i Stockholm idag så det är nästan lite mysigt! Och visst är det lite komiskt, att samtidigt som kalendern vände blad till den första september så kom helt plötsligt hösten?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind