Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Eleven is beauty – modeveckan

Jag sitter och dricker kamomillte (det är den nya hälsosamma Linn här, den vanliga Linn hade hivat i sig en kopp kaffe även om det är sent) och kikar på del 1 av Eleven is Beauty från modeveckan. Jag måste verkligen säga att jag tycker resultatet blev lika snyggt som jag tyckte det var roligt att spela in det. Jag jobbade med bästa teamet från produktionsbolaget Anagram och vår duktiga webbtv-chef Frida. Och jag vill än en gång tacka alla som ställde upp och var med. Jag hoppas ni gillar klippet. Nu ska jag tvätta av mitt smink och krypa ner i sängen, jag är helt slut efter den här dagen. Sov så gott!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad kul,mera sånt <3
  Trodde du pratade skånska dock:) kram

  Frida 2015-02-18 18:59:42
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hehe det gör jag väl? 🙂 Alla driver alltid med mig om min skånska i alla fall men det kan hända att den är lite borttvättad efter sex år i Stockholm. 🙂

   Linn Herbertsson 2015-02-24 10:01:15
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind