Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

att bli midsommarfin

Jag har varit hos Malin Hårbutik och blivit fin i håret inför midsommar och resten av sommar faktiskt. Nästa vecka är jag hemma mån-ons och sedan ska vi iväg på 4-dagarsbröllop och när vi kommer hem från det är jag bara hemma en eller två dagar innan jag sticker till Skåne. Sedan kommer jag vara ute på resande fot ända fram till mitten på augusti så det var skönt att få fixat håret så det håller sig fint hela sommaren. Vi satte i en ny sorts extensions den här gången med lite tunnare keratinfästen och europeiskt hår, ska bli kul att se om jag blir lika nöjd som jag brukar men det tror jag för kvaliteten på det här håret ska t.o.m. vara ännu bättre.

hårbutik frisör

hårbutik frisör

extensions färger

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind