Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bloppis på Vardagsrummet!

Nu på lördag den 26/10 ska bl.a. jag, Maxinne Björk, Hilda Sandström, Amanda Berg mfl. ha bloppis på Ingmar Bergmans gatan 2 / Vardagsrummet här i Stockholm mellan klockan 13-18. Jennie Ellen kommer finnas på plats och sälja sina fantastiska skor och jag hoppas att ni vill komma dit och fynda och snacka lite skit med oss. Jag kommer skänka minst 50% av mina intäkter direkt till Mammas insamling så jag hoppas på att få mycket sålt och jag kommer som vanligt försöka hålla ganska låga priser. Jag har så mycket fina och i princip oanvända skor, kläder och väskor som ska bort! Klicka här för att komma direkt till eventet på Facebook. Jag hoppas vi ses på lördag!

bloppis vardagsrummet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind