Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

hej höst.

Jag funderar på om jag ska äta frukost på ett mysigt café eller om jag ska äta hemma. Jag har en del artiklar att läsa in idag och sedan ska jag till kontoret på ett möte. För varje dag som går blir det mörkare ute och jag behöver verkligen de där små sakerna i vardagen som lyser upp tillvaron, ett mysigt café är guld värt nu på hösten. Det är ganska kul att få fylla på höstgarderoben också, mina senaste tillskott är en rejäl och fodrad höstjacka och ett par bruna stövlar.

dagens outfit barbour

Stövlar Steve Madden / Jacka Barbour från Estella / byxor Zara / polotröja Massimo Dutti / Väska Louis Vuitton

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind