Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

hej höst.

Jag funderar på om jag ska äta frukost på ett mysigt café eller om jag ska äta hemma. Jag har en del artiklar att läsa in idag och sedan ska jag till kontoret på ett möte. För varje dag som går blir det mörkare ute och jag behöver verkligen de där små sakerna i vardagen som lyser upp tillvaron, ett mysigt café är guld värt nu på hösten. Det är ganska kul att få fylla på höstgarderoben också, mina senaste tillskott är en rejäl och fodrad höstjacka och ett par bruna stövlar.

dagens outfit barbour

Stövlar Steve Madden / Jacka Barbour från Estella / byxor Zara / polotröja Massimo Dutti / Väska Louis Vuitton

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind