Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

saknad.

Hela tiden, varje dag, mitt i en mening, mitt i en tanke så saknar jag henne. Det kanske låter otroligt men jag kommer fortfarande inte överens med tanken att hon är borta. Mamma var med mig i San Sebastian på så många olika sätt. I form av en scarfs jag knöt om min hals som en gång var hennes. I form av ett paket tuggummi som låg i hennes väska. I form av ett par näsdukar som jag hittade hemma i hennes kök. Jag finner olika sätt för att hela tiden ha henne hos mig, det känns skönt men också som ett sätt att fly verkligheten. Jag pratar med henne, bär hennes kläder och fäller tårar när andra är lyckliga och skrattar, det är då det kan göra som mest ont. När första låten efter bröllopsvalsen visade sig vara hennes låt, Dancing Queen så var jag nära på att ringa en taxi och åka hem. Men det gjorde jag inte, jag gjorde det mamma hade velat att jag skulle göra och jag fortsatte kämpa emot de där fruktansvärda känslorna av saknad och vanmakt som jag så väl döljer för alla runtomkring. Tänk att få skratta med henne igen och berätta hur mycket jag älskar henne!

mamma jag älskar dig

Foto: Magnus Svensson, för VeckoRevyn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind