Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tulum och Holbox.

Jag är helt slut i huvudet efter att ha suttit och försökt boka flygbiljetter till Mexico, jag blir tokig på att det finns så många olika sidor samtidigt som det är bra med ett så stort utbud. Extra komplicerat blev det då vi tänkte flyga från Köpenhamn till Cancun men till Stockholm på vägen hem. Nu är det i alla fall bokat och klart och vi kommer endast ha en kort mellanlandning i Paris! Det ska bli väldigt skönt med semester, det blev ju ingen semester för min del i somras. Även om jag inte hade bytt bort den sista tiden på sjukhuset med mamma mot någonting i världen så ska det blir skönt att få se fram emot lite semester. Mina vänner gifter sig dessutom på en liten ö i Mexico som heter Holbox i mitten av januari. Veckorna innan kommer vi spendera i Tulum och Playa del Carmen och fira nyår tillsammans med våra vänner som är där i samband med bröllopet. Jag har aldrig varit i Mexico men jag har kollat lite bilder på google idag och det ser helt fantastiskt ut! Någon som har varit där?

playa del carmen mexico

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind