Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

jag bytte storstan och skinnbyxor mot stugan och foppatofflor.

Jag är tillbaka i Malmö och stannar över helgen, har en hel del praktiska ting att fixa med. Jag och pappa åkte direkt till stugan när jag kom fram till Malmö och jag älskar kontrasterna. Från storstad, högt tempo och fina kläder till stugan, ett fantastiskt lugn och foppatofflor vilket jag aldrig trodde att jag skulle ta på mig. Men tro det eller ej, det är sjukt bra när man håller på i trädgården. Nu har jag myst ner mig i soffan efter en god middag med extrafamiljen(Angnetha, Urban, Stephanie och Tintin) i Limhamn. Jag blir mycket väl omhändertagen kan jag lova!

mammas stuga

mammas stuga

Skinnbyxor BikBok, Jacka La Martina

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind