Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tröstevisa

Jag lyssnar mycket på den här låten som vi hade på orgel på mammas begravning. Den är så fin! Oj, vad mina dagar går upp och ner! Jag mår bra också, det vill jag att ni ska veta. Jag kan skratta högt, jag umgås mycket med mina vänner och pojkvän, njuter av livet och jag försöker minnas min mamma och bror med glädje. Nästa sekund kan jag bryta ihop och jag börjar gråta så plötsligt ibland att jag nästan blir överraskad själv. Den där känslan av riktig lycka lyser med sin frånvaro men jag hoppas och tror att den så småningom kommer tillbaka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind