Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

detaljer.

Ok, vi sitter i bilen mot Stockholm nu! Jag har inte varit hemma på snart två månader och det känns väldigt konstigt men också rätt bra. Vi får se hur det känns när jag är framme, jag har ju varit i mammas lägenhet och stuga mestadels förutom när jag har sovit hos vänner så jag har på något sätt haft henne nära hela tiden. Jag är förberedd på en chock nu när jag återgår till mitt ”vanliga liv”. Även om det aldrig kommer bli detsamma igen nu när min mamma och bror inte finns mer. Något jag verkligen kommer sakna i Malmö är mammas stuga. Jag är så glad för mitt beslut att behålla den och i morse gick jag runt och fotade allt in i minsta detalj så kan jag titta på alla bilder tills jag åker ner om två veckor igen. Stugan har blivit min fristad nu efter allt som har hänt!

butterflies

fin förvaring

fin förvaring

fin förvaring

basilika

blommig radio

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind