Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#throwback

summerburst 2012

summerburst 2012

summerburst 2012

Så, idag är det alltså dags för 2013-års Summerburst. Alla jag har pratat med råder mig att gå dit som planerat vilket jag också ska och med mig tar jag Alva och Lova. Jag kommer omges av flera av mina älskade vänner och min pojkvän vilket känns tryggt och visst har jag varit lite orolig för att dricka alkohol då man blir så känslosam, men det ska nog gå bra. Jag har gråtit flera gånger idag redan så jag tror att tårarna ska kunna hålla sig borta. Nu ska jag gå en lång promenad med Charlie innan jag gör mig i ordning och åker hem till Alva.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind