Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MALMOE

Åh, det är alltid lika mysigt att komma hem till lilla mamma i Malmö. Jag blir serverad ostbricka då mamma vet att det är min favoriträtt(om man nu kan kalla det för en rätt), tandborsten ligger i en liten påse med en lapp på där det står ”Linn” på, jag får hjälpa mamma med inställningarna i hennes Mac som hon inte överhuvudtaget förstår sig på. Jag får krypa ner i sängen bredvid min lilla älsklingsvovve som ligger på sin plats halva natten sedan ska hon ner under mitt täcke och sova längst med mina ben. När jag vaknar på morgonen står mitt favoritkaffe framme på diskbänken och jag får ta en promenad runt kvarteret med min älskling. Idag bjuder dessutom Malmö på sommarväder(det ska bli 18-20 garder och sol) och vi ska ut i mammas stuga. Jag har t.o.m. med mig bikini och shorts!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind