Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SENTIMENTAL

Jag tror inte att jag har nämnt det här i bloggen tidigare och det blev bestämt för inte så längesedan men min älskling Nanna är ju i London och pluggar för tillfället och hon skulle egentligen flytta hem i juni men har bestämt sig för att stanna och plugga där i ytterligare 3-5 år. Vi skypeade i förmiddags och jag har varit supersentimental sedan dess, gått tillbaka i bloggen, kollat på bilder och läst grejer jag har skrivit om henne. Min älskling, London är nära, jag vet! Men fan, det känns lite som att min familj har flyttat från Stockholm. Jag var bara tvungen att lägga upp de här utdragen från bloggen, så förstår ni kanske åtminstone hälften av vad hon har betytt(och betyder) för mig.

nanna

nanna

nanna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind