Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WANTIE

Vilken mellandag det här känns som! Jag var helt säker på att det var måndag i morse när jag vaknade men det är det ju inte alls och i morgon är det redan fredag. Jag har varit iväg under morgonen och nu sitter jag på kontoret, ska på två möten i eftermiddag men först ska jag möta upp Stephanie som är i Stockholm och äta lunch. Jag försökte precis klicka hem det här söta iPhone-caset från etsy.com men trots att jag klickade i att jag ville ha till iPhone5 så blev det ett case till iPhone4 när jag skulle betala i kassan. Får hoppas att jag hittar det någon annan stans, någon som vet?

chanel iphone case

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt